Американець став бомжем у Чернівцях

Кілька місяців в Україні він шукав дівчину, з якою познайомився в Інтернеті

Працівники громадської організації «Народна допомога» звернули увагу на незвичайного бомжа, який просив милостиню на залізничному вокзалі у Чернівцях. Він говорив англійською мовою(!). При собі мав паспорт, нетбук, діловий костюм. Як з’ясувалося, чоловік приїхав до Чернівців зі штату Аризона у пошуках коханої.

З чернівчанкою 53-річний Кері Долего познайомився в Інтернеті. Після кількох місяців спілкування домовився про зустріч, адже під час переписки вже навіть обговорювали можливу дату весілля. Купив квиток і приїхав до України, однак тут його чекав неприємний сюрприз. На вокзалі інтернет-кохана не з’явилася. Коли чоловік пішов у банк, щоб зняти гроші хоча б на кілька днів проживання у незнайомій країні, то виявилось, що його кредитна картка заблокована. Звертатися за допомогою до посольства США не хотів і вирішив самотужки шукати дівчину. Бродив вулицями міста, сподіваючись випадково її зустріти. Ночував у підвалах, під мостами, в парку, хоча колись, в Америці, балотувався в губернатори штату Аризона. Від вуличного життя отримав запалення легень. Хворого іноземця врятували волонтери й відправили до пульмонологічного відділення Чернівецької обласної клінічної лікарні. Медперсонал ще й досі з усмішкою згадує цього пацієнта.

– Він був дуже вимогливим і педантичним. Нам важко було порозумітися через незнання англійської, – розповідає одна з медичних сестер. – Біля нього постійно мав бути лікар, так як в Америці.

Саме в лікарні чоловіку пощастило таки здибатись з дівчиною, заради якої пережив стільки поневірянь. Як виявилось, насправді Юлія не переписувалась з Кері Долего. Вона каже, що стала жертвою інтернет-аферистів.

– Я справді зареєструвалась на сайті знайомств, – розповідає 25-річна чернівчанка, – але на той акаунт я не заходила майже два місяці. Коли й намагалась зайти, то виявилось, що там змінено пароль. А 14 листопада до мене подзвонив невідомий чоловік і сказав, щоб я пішла в лікарню до людини, яка там чекає. Він пояснив, що здійснював листування від мого імені, писав такі речі, що ледь не дійшло до весілля. Чоловік дуже вибачався, пропонував гроші. Дізнавшись про ситуацію з Кері, мені стало його шкода, тому й вирішила зустрітися із ним.

Симпатична білявка спілкувалась з іноземним кавалером англійською.

– Я дуже стривожений цією історією, але щасливий, що нарешті побачив Юлію, – сказав Кері Долего. – Вона дуже симпатична дівчина.

Юля з посмішкою зауважила, що Кері приємний чоловік, і, можливо, вони підтримуватимуть дружні стосунки й надалі. Після курсу лікування іноземець поїхав додому, гроші на дорогу йому виділило посольство.

Ця історія привернула увагу багатьох журналістів. І працівники столичного видання розкопали інформацію про те, що в Аризоні Кері чекають двоє синів і донька. Отож, американець в Україні шукав не лише кохання, а й маму для трьох власних дітей?

Вікторія МЕЛЬНИЧУК,

Чернівецька область

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>