У Лідихові понад 130 передплатників «Вісника+К»

У селі Лідихів Кременецького району наша газета має понад 130 передплатників. Відділення поштового зв’язку вже третій рік очолює Валентина Камінська, яка добре знає видання.

– «Вісник+К» вже багато років передплачую і читаю, тому й рекомендую нашим односельчанам, – розповідає Валентина Дмитрівна. – Газета не схожа на жодну іншу, тому й мешканці нашого села залюбки її передплачують. На мою думку, простих людей вона приваблює своєю людяністю, щирістю. Завжди розпочинаю читати з невигаданої історії. Вони кожного разу різні, але цікаві та захоплюючі. Дуже важливо, що висвітлюєте регіональні новини та резонансні світові події. Багатьом жінкам подобається сторінка «Шпаргалка» саме своєю різноманітністю та корисними порадами. І рецепти цілком реальні, вже перевірені на практиці нашими господинями. І поради в газеті актуальні. На 2012 рік вже передплатили 110 примірників, але буде ще більше. Хочу подякувати за сумлінну роботу своїм колегам-листоношам: Галині Михайлівні Синишиній, Марії Василівні Чорнобай і Марії Теодозівні Сторожук.

Минулого тижня начальник відділення поштового зв’язку села Лідихів Кременецького району Валентина Дмитрівна Камінська відсвяткувала день народження. Сердечно вітаємо, бажаємо міцного здоров’я, кохання, сімейного затишку та благополуччя.

Кость ГАРБАРЧУК,

Тернопільська область

 

 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>