Оксана Козунь співає душею

Минулої неділі «хрещениця» нашої газети, молода талановита співачка, солістка ансамблю пісні і танцю Збройних сил України Оксана Козунь презентувала на сцені Волинського обласного академічного музично-драматичного театру свій перший сольний концерт під назвою «Почуй мене». Приємно відзначити, що зал був повний і глядачі дуже енергійно підтримували дівчину, даруючи овації після кожного її виступу. 

Батьки Оксани – Галина Миколаївна та Аркадій Петрович

Батьки Оксани – Галина Миколаївна та Аркадій Петрович

Програма, яку підготувала Оксана, була дуже насиченою. Українські народні пісні у незвичній інтерпретації, відомі закордонні шлягери, свої власні пісні, номери у дуеті з колегою по сцені у ансамблі Збройних сил України Сергієм Юрченком… Оксана співала наживо, без фонограми, у супроводі естрадно-симфонічного оркестру Волинського драмтеатру, що особливо сподобалося глядачам. Позитивні емоції, якими ділилася солістка зі сцени, її дуже сильний і чистий голос сприймався залом «на ура». Важко описати словами, наскільки тепла і дружня атмосфера була у драмтеатрі під час концерту. Коли ж Оксана акапельно (без музичного супроводу) заспівала просто у глядацькому залі пісню «Чорнобривці», яку присвятила своїй мамі Галині Миколаївні, багато хто не міг стримати сліз – настільки трепетною і душевною була ця посвята.
Співачка з теплотою згадувала тих, хто допоміг їй обрати свій шлях у житті, самореалізуватися. Приємно було чути, що Оксана щиро вдячна головному редакторові газети «Вісник+К» Євгенові Хотимчуку, який свого часу підтримав нікому невідому вчительку музики. «Нехай Бог тебе, дочечко, оберігає і в добру путь веде», – побажав у відповідь Євген Якович.
Володимир Лисюк, начальник управління культури та туризму Волинської облдержадміністрації, поділився своїми позитивними враженнями після концерту:
– Я знаю цю дитину дуже давно, ще малою пам’ятаю її на різноманітних конкурсах і фестивалях. Оксана пробилася у шоу-бізнес лише завдяки своєму таланту. Буквально місяць тому я бачив її на великій сцені палацу «Україна» разом з іншими солістами, а тепер дивувався, наскільки сильно розкрилася вона тут. Я захоплююсь її репертуаром, власними авторськими піснями, щиро радію її успіху, а також бажаю вдало закріпитися на сцені.

Співачка з ансамблем Збройних сил України

Співачка з ансамблем Збройних сил України

Микола Гнатюк, диригент естрадно-симфонічного оркестру Волинського музично-драматичного академічного театру, який під час виступу був пліч-о-пліч на сцені із Оксаною Козунь, теж своїх вражень не приховує:
– Я дуже радий, що цей концерт нарешті відбувся і Оксана показала себе у повноті свого таланту. У неї дивовижний тембрально-чистий голос і душевний спів – таких на українській сцені зараз дуже мало. Тож буду сподіватися, що вона проб’ється на велику сцену.

Сама ж співачка ще й досі не може справитися з емоціями:
– Дуже дякую всім, хто прийшов на мій виступ. Завдяки цьому сольному концерту я зрозуміла, що спів наживо, без будь-якої фонограми – це моє! Недарма за кордоном, зокрема у Франції, сольних виконавців штрафують за спів під фонограму. Тож буду і далі сповідувати тільки живі виступи!
Мирослава КОСЬМІНА,
Волинська область
Фото Миколи КОМАРОВСЬКОГО

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>