Одним рядком про злочини

Алкоголь без документів

Все частіше ми чуємо про факти продажу у нашому місті спиртних напоїв без документів. Такий випадок трапився минулого тижня у Дубні: приватний підприємець незаконно збувала алкоголь без відповідних дозвільних паперів.

Поки спала - викрали причіп

Минулої середи до правоохоронців Дубна звернулася жителька верби п. Тетяна. Жінка розповіла, що в ніч на дев'яте травня невідома особа викрала причіп до трактора, котрий знаходився неподалік її господарства. Збиток встановлюється.

Незаконне паливо

Працівники ДАІ поблизу села Кривуха минулого тижня зупинили аватомобіль ВАЗ, водій якого перевозив дизельне паливо. Як з'ясувалося пізніше будь-яких документів на пальне у шофера не було.

Незаконний відстріл собак?..

10 листопада невідомий зателефонував місцевим стражам правопорядку та повідомив, що по вулиці Львівській у Дубні на території Дубенської районної лікарні незаконно проводиться відстріл бродячих собак. На даний час проводжиться перевірка.

Знайдено людський скелет

Минулого четверга під час випасання худоби жителем села Гірники п. Василем було знайдено людський скелет часів Великої Вітчизняної війни. Знайдене було вилучене та направлене на санітарно-медичну експертизу.

В магазині - пожежа

Минулого тижня у Рачині в одному із продовольчих кіосків спалахнула пожежа. Вогнем було пошкоджено холодильник та продукти харчування.

Зник золотий браслет

У понеділок,14 листопада, убенчанка п. Світлана звернулася до міліціонерів за допомогою, адже її квартиру по вулиці Сурмичі обікрали. Невідомі пошкодили вхідні двері та викрали золотий браслет з кулончиком вагою близько шести грамів.

Викрали металву огорожу

15 листопада з території Дубенської міської лікарні невідомі особи викрали частину металевої огорожі поблизу інфекційного відділення. Збиток встановлюється.

Підготував Олег ГАВРИЛЕВИЧ

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>