Заступився за сестру

Страшна трагедія сталася у Бродах Ратнівсього району – молодий юнак Сергій М., 1993 року народження, убив свого швагра Петра Т., 1976 року народження. Вся біда у тому, що в сім’ї Петра не завжди був мир. Сергієві не раз доводилося заступатися за сестру, забирати їхніх дітей, які телефонували до нього, і казали що тато свариться і б’ється. Вони розлучилися чотири місяці тому і жінка разом з двома дітьми пішла жити до своїх батьків.

Того злощасного дня Сергій приїхав із заробітків і увечері зустрівся з друзями у барі. Незабаром прийшов туди і Петро зі своєю компанією. Побачивши Сергія, він підійшов до нього, розпитав, як справи, викликав його на вулицю, аби поговорити. Той вийшов. Спочатку говорили тихо-мирно, а потім зчинилася сварка, яка переросла у бійку.

Від ударів кулаками в голову Петро впав на землю. Та Сергій не вгамувався, а коли побачив, що з носа та рота у швагра пішла кров, злякався. Пішов до бармена і попросив викликати швидку допомогу. «Швидка» приїхала, та чоловік уже був мертвий. Причина смерті – перелом основи черепа.

Валентина ПИЛИПЧУК,

Волинська область

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>