Гороскоп на 17-23 листопада

 

Овен

Будьте уважні до інформації, одержаної від друзів. Кохана людина втішить вас своєю увагою.

 

Телець

Загалом вам щаститиме. Було б непогано подумати про якусь обновку, зміну зачіски і взагалі про створення маленьких радощів для себе.

 

Близнюки

Приємно здивують рідні, а ще порадують сусіди. Не купуйте нічого у випадкових людей та пильнуйте свій гаманець.

 

Рак

Будьте обережні на вулиці, особливо ввечері. На роботі вас заслужено відзначать за старанність. Передбачаються несподівані покупки.

 

Лев

Цей період буде дуже сприятливим для інтимних стосунків. Якщо дозволяють ваші моральні принципи, то ви можете одержати багато емоцій.

Діва

Вам варто бути терплячими, обережними. Фінансова ситуація поліпшуватиметься. Можливі непорозуміння з особами, які займають більш високе положення.

Терези

Ваші задуми реалізовуватимуться, справи рухатимуться у потрібному напрямку. У критичних ситуаціях довіряйте своїй інтуїції.

Скорпіон

Вірогідно, незабаром отримаєте чимало цікавих повідомлень. Вони будуть приємними, але й тривожними. Можливі конфлікти і сварки.

Стрілець

Приступайте до реалізації нових планів. Ймовірно, надійдуть дуже перспективні пропозиції. Більше уваги приділяйте своїм дітям.

Козеріг

Можливі фінансові проблеми, пов'язані з боргами. Але ситуація невдовзі поліпшиться. З'явиться гарна перспектива для заробітків.

Водолій

Вірогідні зміни в планах через фінансові проблеми. Та попри це, період може стати для вас одним із найсприятливіших для відновлення гармонії з коханою людиною.

Риби

Цього тижня ви зможете легко впоратися з будь-якими справами. Матимете бажання взятися за все відразу, але не варто перевтомлюватися.

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>