Наїхав машиною, а потім вдарив ножем у спину…

Справжня драма розігралася у селі Багатківці Теребовлянського району. Кілька років тому її «герой» зійшовся із місцевою жителькою. У пари народилася донька, але ідилія тривала недовго – співмешканка вказала партнерові на двері. Повернувшись із заробітків, він надумав миритися. Ходив за жінкою майже місяць, але безрезультатно.

Одного дня благовірний підстеріг молодицю на пасовиську. Розмова не клеїлася. Розлючений чоловік сів за кермо і на повній швидкості спрямував «Жигулі» на жінку, яка сиділа на колоді. Машина переламала нещасній ноги. Від болю вона схилила голову на коліна, а чолов’яга дістав мисливського ножа і з розмаху вдарив жертву у спину.

Бандита затримали у батьківському домі. А потерпілу односельці відвезли до лікарні. Операція тривала понад дві години. На щастя, лезо не зачепило життєво важливих органів.

Світлана Клос,

Тернопільська область

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>