Юнка з Інтернету обкрадала іноземців

Цю хитрунку затримали рівненські правоохоронці. Дівчина (сама родом з Хмельниччини) попалася після того, як почистила кишені довірливого німця. Як стало відомо, історія між цією парою закрутилася давненько. Іноземець познайомився з чарівною юнкою в одній із соціальних мереж. Чоловік мав ділових партнерів в Україні. Тож під час чергового візиту в нашу державу запропонував красуні зустрітися в одному з відпочинкових комплексів поблизу Рівного. Після бурхливих любощів Йохан заснув. А коли прокинувся – не знайшов ні гості, ні 3200 євро та майже 6 тисяч гривень, що були у піджаку.

Не залишалося нічого іншого, як повідомити про все правоохоронцям. Розшукати аферистку допоміг водій таксі, який відвіз втікачку на автовокзал. А затриманню дівчини посприяли працівники ДАІ у Хмельницькій області. 23-річна юнка повернула іноземцю усі викрадені кошти. Найімовірніше, претензій до неї чоловік не матиме.

Наталія КРАВЧУК,

Хмельницька область

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>