За консерви – два роки.

Саме стільки отримав за рішенням Млинівського районного суду 23-річний Леонід, житель села Привітне Млинівського району, ніде не працюючий, раніше судимий.

 

А вся ця історія відбувалася так. З початком квітня 2011 року в млинівський районний відділ звернулась 44-річна жителька Привітного із заявою, що з погребу її господарства невідомі викрали домашні консерви. Тоді потерпілій було завдано матеріальної шкоди в розмірі майже 300 гривень. Слід зазначити, що для сільської сім’ї, на утриманні якої знаходиться двоє дітей та 80-річна бабуся, це було значною шкодою.

Правоохоронці швидко встановили, що до крадіжки причетний 23-річний юнак, односельчанин потерпілої.

В той же час, правоохоронці зафіксували інформацію, що перебуваючи в райцентрі, хлопець викрав мобільний телефон з сім-картою з кишені штанів 33-річного жителя села Острожець Млинівського району, і тим самим завдав потерпілому матеріальну шкоду на суму 200 гривень.

За двома фактами слідчий Млинівського райвідділу порушив кримінальну справу за частиною 1 та частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка).

Можливо, до таких намірів наважився Леонід тому, що у нього рано помер батько, пізніше – мати. А він проживав разом із старшим братом. Двоє були безробітними. Дві менші сестри виховуються в інших сім’ях. Працювати та чесно заробляти хлопець не хотів, тому і вирішив, що крадіжка – шлях отримати легкі та швидкі прибутки…

 

Підготував Олег ГАВРИЛЕВИЧ

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>