Пенсіонер вдавився велосипедною педаллю

Сербський пенсіонер Бранко Црногорац, який впродовж 20 років харчувався неїстівними металевими, пластиковими та скляними предметами, вирішив відмовитися від своєї звичної дієти.

Зробити це він був змушений після того, як вдавився велосипедною педаллю.

Дідусь посперечався зі своїми друзями, що зуміє з’їсти свій велосипед за три дні. Однак коли черга дійшла до педалей, у пенсіонера стався напад задухи – деталь потрапила в горло. Його госпіталізували. Медики виявили у травній системі пацієнта майже два кілограми металевих предметів, включаючи дві золоті каблучки. Після операції Црногорац вирішив перейти на звичну для більшості людей їжу.

Пенсіонер розповів здивованим лікарям, що почав вживати неїстівні предмети, коли один знайомий порадив йому боротися з печією за допомогою споживання… піску. Црногорац зізнався, що порада виявивался корисною – він позбувся неприємних відчуттів. За свідченнями сербського пенсіонера, за 20 років чоловік з’їв приблизно 25 тисяч лампочок, 12 тисяч виделок, близько 6 тисяч вінілових платівок, 2,6 тисячі тарілок і 2 тисячі ложок.

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>