Дубенські «ЧорноБровці» завоювали бронзовий «Черес»

24 жовтня в місті Коломия (Івано-Франківська область) відбувся щорічний регіональний турнір "Черес КВН", де наша дубенська команда «Чорнобровці» виборола третю сходинку.

- Хто незнає, "Черес" - це гуцульський пояс. Загалом розігрувалося їх три: золотий за перше місце, срібний - друге та бронзовий – третє. В грі взяли участь 5 команд, які представляли від імені свого міста всю область! Це “Автокавалєрка” (м. Теребовля); "Дикі гуцули" (м. Коломия); "ЧорноБровці" (м. Дубно); "Камон" (м. Львів); "Автостопом до Огайо" (м. Чернівці), - поділився інформацією капітан «ЧорноБровців» Петро Муштук.

У підсумку місця розташувались наступним чином:

1 місце - “Автокавалєрка” (м. Теребовля) - 13,8 балів;

2 місце - "Дикі гуцули" (м. Коломия) - 13,4 балів;

3 місце - "ЧорноБровці" (м. Дубно) - 13,4 балів;

4 місце - "Камон" (м. Львів) - 11, 2 балів;

5 місце - "Автостопом до Огайо" (м. Чернівці) - 10,4 балів.

- Що цікаво, наша команда набрала однакову кількість балів разом з командою "Дикі гуцули". І за правилами турніру, ми з гуцулами змагались в розминці за срібло! Розминка була рівною і не виявила переможця, і тому прийняли рішення показати по одній мініатюрі. Мініатюри були хороші і в нас і в гуцулів, але вони завоювали срібло, оскільки вони грали при рідних глядачах, які їх знають і люблять - це і виявився їхній єдиний козир, - підсумував капітан команди, - на даний момент готуємось до участі в осінньому Кубку "Бони" в місті Кременець який відбудеться 27 жовтня!

 

Олег ГАВРИЛЕВИЧ

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>