ДТП у Гранівці через дитячі пустощі

Житель Кузнецовська 49-річний Микола, повертався з Радивилівського районного центру додому. Виїжджаючи з-за повороту, чоловік відразу ж помітив на дорозі трьох дітей.

Малеча перебігала дорогу у невстановленому місці — за кілька десятків метрів від пішохідного переходу. Водій в цей момент подав звуковий сигнал та натиснув на гальма, але оскільки дорога була слизькою від дощу, відразу ж зупинитися автомобіль не зміг. Двоє з дітлахів, що разом навчалися у третьому класі школи, чимдуж побігли через дорогу, а от 9-річна Анастасія від несподіванки залишились посередині дороги. Школярка тримала в руках велосипед, з яким і зіткнувся автомобіль Миколи, намагаючись уникнути наїзду з двома іншими дітьми. Оскільки сила удару була невеликою, дівчинка відбулася переляком та невеликим синцем на лобі. Після огляду в лікаря Настуся була відпущена додому з батьками.

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>