До суду за зарплату

Прокуратура міста Луцька завершила розслідування кримінальних справ стосовно директора ТзОВ «Каскад-транспорт» ЛТД та ТзоВ «Каскад-продакшн» ЛТД за невиплату заробітної плати працівникам та за умисне ухилення від сплати єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування. Як розповів прокурор міста Луцька Сергій Данілін, загальна заборгованість з виплати заробітної плати у цих двох товариствах становила 2,6 мільйона гривень, крім того підприємець заборгував ще мільйон пенсійних внесків.

За період з листопада 2010 року по лютий 2011 року на розрахункові рахунки одного з товариств – ТзОВ «Каскад-транспорт» ЛТД надійшло 27 675 172 гривні. Проте з цієї суми на оплату праці директором було спрямовано лише 333 925 гривень або 1,2 % від загальної суми заборгованості. Кримінальні справи скеровані до суду.

Жанна ВОРОБЙОВА, Волинська область

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>