Чому я запізнився на святкування 20-річчя газети «Високий замок»

Звичайно, було незручно спізнюватися на вечірку з нагоди ювілею вельмишановної газети. Проте вини у цьому моєї аж ніяк немає. Тут мені підсунули свиню… львівські дороги. Так, так! Щойно закінчилася магістраль на Волинській землі і минули кордон з Львівською, як відразу з’явилися вибоїни, здуті горби асфальту. Тут аж ніяк не розженешся. Але те, що ми побачили на ділянці між Радеховом і Кам’янкою-Бузькою, не піддається ніякому здоровому глузду. У цій місцині на трасі такі жахливі ямища, що ми рухалися зі швидкістю 20-30 кілометрів. Як тут їздять місцеві жителі – в голові не вкладається. До того ж, це траса міжобласного сполучення.

Невже тутешнє начальство не бачить цієї, перепрошую, «дикої» дороги? Чому її ніхто не ремонтує з минулої зими? До речі, у березні цього року ваш губернатор Михайло Цимбалюк приїжджав до нашого Бориса Клімчука на шістдесятиріччя. Але, мабуть, він добирався вертольотом, бо дорогою не зміг би прорватися. З іншого ж боку, якби побачив це неподобство, то, напевно, дав би вказівку відремонтувати.

До речі, у нас до найвіддаленішого поліського села Ветли, що в Любешівському районі, у сто разів ліпша дорога. Кажуть, підсобив землякам комуніст-депутат Адам Мартинюк. Якщо у львівській казні немає грошей, то, може, хай пан Цимбалюк звернеться до Адама Івановича – і той виручить?

Євген ХОТИМЧУК

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>