Будують нову школу

Позаминулого тижня у Луцьку в 55-му мікрорайоні вперше за роки української незалежності заклали камінь під будівництво нової школи №27. За проектом, це буде комплексний освітньо-виховний заклад. Сама школа матиме два корпуси і буде розрахована на 630 учнів. До комплексу увійде й дитячий садок на 200 місць. Тут збудують 25-метровий басейн та великий сучасний спортзал, який, за словами луцького міського голови Миколи Романюка, зможе приймати європейські чемпіонати з баскетболу або волейболу. Вартість будівництва комплексу – понад 98 мільйонів гривень. Лише п’ять відсотків від суми профінансує місто, решту – держава. Здати в експлуатацію нову школу і садочок мають у середині 2013 року.

Маленька лучанка Лідія Мартинюк з головами облдержадміністрації Борисом Клімчуком та облради Володимиром Войтовичем, міським головою Миколою Романюком заклала капсулу під будівництво з «Посланням нащадкам», в якому сказано: «Дорогі діти, любіть свою землю, бережіть природну красу рідного краю, гордіться тим, що Ви – українці! Хай доріжка до цієї школи для Вас, Ваших рідних завжди буде веселою, хай над Вашими домівками сяє сонечко, береже Вас Ангел-хранитель і благословляє на добрі справи Господь!»

Сергій КРАЙВАНОВИЧ

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>