Відкрито оновлене поштове відділення у Кутах

Поштовики у відремонтованому приміщенні

Поштовики у відремонтованому приміщенні

Відкриття оновленого поштового відділення в мальовничому селищі Кути, що на Косівщині, стало сенсацією як для поштовиків, так і для громади. Люди часто здивовано поглядали в бік влади через примітивне, холодне, незатишне приміщення у будинку, який у 1960-х роках був збудований під господарський магазин, а сьогодні служить пошті. Але з приходом до селищної ради голови Дмитра Томащука громада щиро повірила у його успіх. У передвиборній програмі одним із важливих пунктів було надання місцевій пошті сучасного європейського вигляду. У селищного голови слово не розійшлося з ділом.

Маючи підтримку підприємців, не одну добру справу зроблено. Силами селищної ради відремонтовано будинок культури, садочок «Калинка». Дійшла черга і до поштового відділення зв’язку.

І ось настав день передачі ключів працівникам пошти. Їх в колективі – десятеро (обслуговують понад 11 тисяч населення). На урочистому відкритті зібралося чимало гостей та жителів селища. Присутніми на святі були директор Івано-Франківської дирекції УДППЗ «Укрпошта» М.М. Саковський, заступники голови Косівської РДА В.М. Склепович та Я.Р. Бринський, заступник голови ра-йонної ради В.О.Жмендак, заступник директора дирекції М.О. Паламар, начальник ЦПЗ №5 М.В. Крутофіст, заступник начальника ЦПЗ №5 Г.М. Левко, отець Воєвода.

У своєму виступі Михайло Саковський щиро подякував селищному голові, районним держадміністрації та раді за спільну працю, за взаєморозуміння влади і пошти. Урочисто вручив Дмитру Томащуку грамоту та цінний подарунок від дирекції.

Начальник ЦПЗ №5 М.В. Крутофіст, виступаючи, розказала про те, в яких умовах працював цей колектив, як багато людей селища приходили і клопотали про покращення поштовикам умов праці. Розуміючи ситуацію, довелося просити виконавчий комітет Кутської селищної ради перевести пошту в інше тимчасове приміщення. Виконком у січні прийняв таке рішення, а сам голова Дмитро Михайлович взявся вишукувати кошти і розпочав капітальний ремонт. Дякувала Марія Василівна і дирекції за сучасне обладнання, комп’ютерну техніку. Щирі слова звучали в адресу  членів виконкому селищної ради, зокрема Надії Григорчук та Марії Гануляк.

Адміністрація поштового зв’язку щиро дякує підприємцям Ярославу Грущуку, Михайлові Ковалюку, Івану Юрійчуку, Василю Шкондеюку, депутатам обласної ради Віталію Фейчуку, районної – Дмитру Павлюку, селищної – Василю Баб’юку за активну участь у виконанні будівельних та інших робіт. Право перерізати синьо-жовту стрічку було надано директору Івано-Франківської дирекції М.М. Саковському та селищному голові Д.М. Томащуку під звуки поштового гімну.

Леся ОЗЕРНА,
Івано-Франківська область

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>