Розплата за «відкритий» футбол

Після невиразної нічиєї вдома з київською «Оболонню» (зустріч закінчилася з рахунком 1:1) «Волинь» розпочала виїзний матч з «Шахтарем» несподівано потужно. Стартові хвилини були за підопічними Віталія Кварцяного. Приблизно чверть години «Волинь» створювала тиск на ворота Олександра Рибки (на полі у лучан було троє нападаючих) і намагалася не випускати донецьких футболістів у їхню улюблену стихію – атаку. За таку «зневагу» до себе діючі чемпіони взялися карати гостей, щойно трохи оговталися від несподіванки. Тільки-но швидким бразильцям вдалося хоч трохи звільнитися від опіки, як моменти біля воріт Віталія Неділька посипалися градом. За півгодини чемпіонського футболу «Шахтар» «відвантажив» «Волині» чотири «сухих» голи. Оскільки відповідальність за результат відійшла в обох команд на другий план, у другому таймі «Волинь» ще відвертіше пішла в атаку і забила гол престижу. Він на рахунку найкращого бомбардира чемпіонату бразильця Майкона (це дев’ятий м’яч форварда луцької команди у восьми іграх). Під завісу матчу донеччани забили ще раз, встановивши підсумковий рахунок 5:1 на користь «Шахтаря».

Що цікаво: усі голи у матчі двох українських команд забивали лише бразильці… Не дивно, що головний тренер національної збірної України з футболу все частіше поглядає в бік натуралізованих гравців і скаржиться на брак хороших українських футболістів.

Наступний матч «Волинь» зіграє вдома 16 вересня з донецьким «Металургом».

Сергій КРАЙВАНОВИЧ

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>