Найшвидша поштарка Рівненщини живе у селі Березово

Коли Світлану Маринич, завідувачку поштовим відділенням Березового, запитали, хто ж цього року переміг на спортивній спартакіаді серед поштовиків, вона жартома відповіла:
– Хто-хто? Я. Ще мене ніхто не перебіг…
Вона вже сьомий рік представляє рокитнівських поштовиків на обласній спортивній спартакіаді. І завжди виборювала першість з бігу на 500 метрів. А минулого року навіть боролася за область на Всеукраїнській спарта-кіаді серед поштовиків, яка проходила в Алушті.
Було тридцять команд. І Світлана Михайлівна до фінішу прийшла восьмою. А це дуже хороший результат, адже вона – у десятці кращих в Україні.
Очолює жінка поштове відділення з 2001 року.  Четвертого вересня відзначить десяту річницю початку трудової діяльності. Разом з нею листоношами трудяться ще троє… чоловіків. Світлана Маринич каже, що колектив у неї працьовитий, згуртований, тож і показники мають хороші.
Марія ДУБУК,
Рівненська область
Від редакції:
Напередодні трудового ювілею колектив газети «Вісник+К» бажає пані Світлані міцного здоров’я та нових звершень!

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>