Мільйонні маніпуляції

Прокуратура міста Луцька порушила кримінальну справу про службових осіб ДКП «Луцьктепло».
Як розповів прокурор міста Луцька Сергій Данілін,  службові особи підприємства «Луцьктепло»  за період із жовтня 2009 року по березень 2011 року, зловживаючи власним службовим становищем, не забезпечили надходження грошових коштів за спожиту теплову енергію. Постановою Кабінету Мі-ністрів України передбачено, що ці кошти надходять на відкриті в уповноважених банках рахунки зі спеціальним режимом використання, а саме –  у ВАТ «Державний ощадний банк України», ПАТ АБ «Укргазбанк».  Як встановили працівники прокуратури міста Луцька, частина грошей, які надходили, як плата за послуги теплопостачання, зараховувались на поточні  рахунки в інших банках.
Внаслідок незаконних дій службових осіб ДКП «Луцьктепло»  Волинській філії ДК «Газ України» НАК «Нафтогаз» не перераховано понад 53 мільйони гривень за спожитий газ.
Жанна ВОРОБЙОВА,
Волинська область

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>