Мер виконав обіцянку і відкрив міст

Епопея зі спорудженням пішохідного мосту поблизу залізничного вокзалу у Луцьку розпочалася ще у 1996 році. Проте ні тодішній міський голова Антон Кривицький, ні його наступник Богдан Шиба так і не змогли завершити цей задум. Нинішній мер Микола Романюк, посівши крісло градоначальника, пообіцяв, що зробить усе, аби подарувати міст до 20-річчя Незалежності України. Свого слова Микола Ярославович дотримав. 24 серпня у святковій обстановці пішохідний перехід нарешті відкрили. Микола Романюк подякував інвесторам та будівельникам, які вчасно виконали усі свої зобов’язання, нагородивши найактивніших грамотами та преміями. Міст завершено практично повністю. Залишилося лише встановити ліфт для мам з колясками та людей, які пересуваються на інвалідних візках. Цей завершальний штрих зроблять під час реконструкції залізничного вокзалу.
Перші кроки по пішохідному мосту зробив сам міський голова у супроводі голови облдержадміністрації Бориса Клімчука та голови обласної ради Володимира Войтовича. На протилежному боці мосту, який завершується спуском у торгівельному центрі «Караван», Миколу Романюка радо зустрічали вдячні лучани. Цікаво, що тоді ж Микола Ярославович відзначав і свій день народження. На церемонії відкриття мосту міський голова й сам приймав подарунки від Бориса Клімчука та Володимира Войтовича.
Сергій КРАЙВАНОВИЧ, м. Луцьк Фото автора

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>