Механізатор плугом знайшов нафту

У незвичну ситуацію потрапив тракторист, котрий орав поле біля міста Радивилова. Коли він зробив чергову борозну і розвернувся, щоб почати нову загінку, то неабияк перелякався від побаченого. Перед очима з-під землі бив справжній фонтан. Причому, рідина була чорного кольору. Прийшовши до тями та взявши «на пробу» рідину, чоловік переконався – це нафта. Але звідки вона тут? Відповідь на дане питання прояснилася пізніше, коли за розслідування  взялися правоохоронці.
З’ясувалося: плуг зачепив підземний відвід від нафтопроводу, що проходить неподалік. Цей відвід незаконний, його протяжність сягала 2840 метрів – аж до території одного з місцевих акціонерних товариств. Ним для відкачки нафти, за твердженням спеціалістів, користувалися приблизно півроку. А ось хто конкретно користувався – це ще належить встановити слідству.
Сергій НОВАК,
Рівненська облась

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>