Чупакабра намагалась з’їсти дівчину?

На Хмельниччині люди в паніці. У селі Березівка Новоушицького району величезна дивна істота напала на людей. Перед цим вона вбила чотирьох корів, двох коней та кількох собак!
Найбільше постраждала 22-річна Вероніка. Кажуть, звір намагався з’їсти її живцем. Сталося це на автобусній зупинці. Крики дівчини почула сусідка. Вона вхопила палицю і почала лупцювати невідому істоту з іклами, схожу, за словами очевидців, водночас на вовка і собаку. Але чупакабра (селяни впевнені, що то саме вона) й не думала відпускати свою жертву. На щастя, прибіг мисливець і випустив у звіра сім куль. Тільки тоді тварюка залишила дівчину.
У вкрай важкому стані потерпілу доставили в лікарню. У неї покусані руки, ноги та голова, відгризені два пальці. Також госпіталізували ще двох жінок, на яких того дня напала невідома істота. Тим часом голову вбитої тварини направили на дослідження. Кажуть, вона була хвора на сказ. Люди шоковані. Вони впевнені, що загадкова істота не одна, тому, виходячи з дому в магазин чи на поле, озброюються ножами та вилами.
Наш кор.,
Хмельницька область

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>