У Волхва Богумира народився… далекий предок

Волхв Богумир МИКОЛАЇВ

Волхв Богумир МИКОЛАЇВ

Проблема батьків і дітей дуже серйозна. Адже, за словами волхва, у вашого малюка може увійти... душа зовсім чужої вам людини. Саме в цьому причина того, що ви і ваша дитина «розмовляєте різними мовами». Про це – наша бесіда з волхвом слов’янської віри Богумиром Миколаївом.
– Наші предки свідомо зачинали життя, і за сорок днів до цього відповідального моменту кликали душу когось зі свого роду. Тому недарма кажуть, що свій рід треба знати до сьомого коліна. Бо прийде та, яка сама забажає народитися. От мій молодший син – душа мого конкретного предка. Я провів обряд, закликав його, запитав, як би хотів називатися. І зараз в мене зростає мій далекий предок. До речі, більшість дітей, які зараз народжуються, знають набагато більше, ніж ми. Їх ще називають дітьми-індиго. Народжується їх так багато через те, що підходимо до початку випробувань, про які говорила Ванга. Цікаво, що у наших предків було заведено з першого до третього дня від народження, крім тата з мамою, дитину нікому не показувати. Адже вважається, що в цей час відбувається усвідомлення душею того, що вона народилася. Бо прихід душі в цей світ відбувається так само, як і відхід. Але ми зберегли цей звичай тільки на той випадок, коли людина помирає. Та й то, лише на Поділлі, і лише в селах.
– Цікаво, а яке значення, на який день ховати?
– Дуже велике. Бо така душа не зможе більше народитися. Тому ховати померлого треба на третій день після смерті, саме тоді остаточно розривається нитка між тілом і душею. Якщо зробити це раніше, то разом з тілом закопують і душу, через що вона не зможе піднятися у вищі світи. На дев’ятий день проводять поминки. Чому? Бо від третього до дев’ятого дня душа прощається зі своїм родом, обходить всі місця, в яких була. Тому саме на дев’ятий день треба робити поминки, а не раніше. Уявіть, що гість у вас в хаті, а ви вже кажете йому: «До побачення». Через це душі предків потім не народжуються в наших дітях – і виникає конфлікт батьків і дітей. На 40-й день душа востаннє приходить, щоб проститися і більше вже ніколи без тіла сюди не повертатися. Це підтверджують дослідження орнітологів. Виявляється, що коли гине ластів’я, дорослі птахи прилітають на те місце на третій, дев’ятий і сороковий дні. Чому наші предки рідко їли м’ясо? Бо вони знали: якщо вбиваєш тварину, то будь готовим до того, що в наступному житті ця тварина (вже в іншому переродженні) забере життя в тебе чи твоїх родичів. Адже карма притягує душі одна до одної.
– Це стосується близьких людей?
– Ні. Нічого випадкового в нашому житті, ні зустрічей, ні знайомств не буває. Що стосується масової загибелі, як, наприклад, на «Титаніку», то там теж немає випадковості. Всіх тих людей в одне страшне місце звела карма. Тобто, коли критична маса кривдників збирається в одному місці, ніяких випадковостей не стається.
– То чому ми не пам’ятаємо своїх минулих втілень? Тоді б ми могли уникнути багатьох проблем.
– Якби ми від народження пам’ятали всі попередні втілення, наш мозок би розривався б у момент народження. Як діє карма? Вона притягує до нас тих людей, з якими були найсильніші енергетичні зв’язки: або позитивні, або негативні. І можливо таке, що та людина, яка вбила вас у попередньому житті, в наступному може стати вашою матір’ю. Тобто, колись вона відняла життя, тепер дає його. Психіка людська цього б не витримала, тому ми не запам’ятовуємо того, що нам не потрібно. Але відновити цю пам’ять можливо. Кожен, хто забажає, може переглянути свої життя, але без духовного провідника цього робити не можна.
Розмовляла
Ліна ПОДІЛЬСЬКА,
Хмельницька область

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>