Риба – як теля

23-річний житель села Старий Вишнівець Збаразького району на Тернопільшині Руслан Головатюк у місцевому ставку впіймав гігантського товстолоба. «Боровся» з ним майже годину, а коли витягнув на берег і з допомогою товаришів виміряв параметри, то всі йойкнули. Вага рибини сягнула майже 37 кілограмів, довжина – 1 м 30 см. Абсолютний рекорд для села! Юшки вистачило на всю родину молодого рибалки, та й друзям перепало.
А 45-кілограмового сома зловили звичайною вудкою в річці Случ двоє рибалок з Новограда-Волинського Житомирської області Сергій Руденко і Павло Гнітецький. Рибина, яку вони витягли на берег після того, як майже годину “воювали” з нею, була завдовжки два метри. Чоловіки не повірили своїм очам, побачивши такий неймовірний улов! Сергій Руденко захоплюється рибною ловлею п’ять років і за цей час зумів упіймати сома вагою лише сім кілограмів. А старі рибалки розповідають, що в Случі водиться чимало риби десяти і більше кілограмів.
Світлана Клос,
Галина Ярославець

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>