Магаданці втопилися у Дністрі

20 липня біля села Городок Заліщицького району загинули 39-річний житель Магадана (Росія) і його донька. Сім’я відпочивала у родичів у с. Василів Заставнівського району Чернівецької області. Батько з 16-річним сином і 12-річною дочкою на надувному матраці надумав переплисти через Дністер на протилежний, «тернопільський», бік. Дівчинка сиділа на матраці, а батько і син пливли поруч, штовхаючи його. Того дня був сильний вітер, і один із його поривів підняв хвилю, котра перекинула хиткий плавзасіб. Дівчинка пішла під воду, батько кинувся за нею і витягнув на поверхню. Попросив сина, щоб той допомагав підтримувати дитину, але наступною хвилею накрило самого чоловіка, і назовні він уже не вибрався. Брат не зміг сам втримати сестру, течія потягла її у глибінь річки… Тіло дівчинки виявили за два кілометри від місця трагедії, а тіло батька знайшли наступного дня аж за 22 км униз за течією.
З початку цього року на Тернопільщині втопилося 42 людини, семеро з них – діти. Це удвічі більше, ніж торік за цей час. Більша половина утоплеників вживала спиртне. З початку літа складено 208 протоколів про розпивання спиртних напоїв у громадських місцях відпочинку, 80 – щодо розпивання спиртного неповнолітніми.
Світлана Клос,
Тернопільська область

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>