Доки Павлов забиває за «Генк», «дубль» Майкона приносить перше очко

Матч-відкриття сезону на луцькому стадіоні «Авангард» вдався на славу. Оскільки обидві команди прагнули здобути максимум очок, то у підсумку задоволення від результату не отримала жодна зі сторін. Але уболівальники від того не програли.
Після короткої офіційної частини, яка ознаменувала початок нового сезону у Луцьку, пролунав стартовий свисток від арбітра, й команди кинулися одна на одну, як боксери на ринзі. Спочатку справи краще пішли у господарів. Уже на четвертій хвилині у лучан вийшла гольова комбінація. Максимюк на лівому фланзі атаки вкинув аут на Кінаша, Ярослав розібрався з двома опонентами і виклав м’яч під удар Майкону. Бразилець чудово пробив у дальній кут – 1:0. Вела у рахунку «Волинь» всього дві хвилини. Гості відігралися після кутового. Цей гол фактично став маленькою перервою у стартовому тиску «Волині» на ворота «Таврії», але не зупинив його. Лучани провели ще кілька гострих атак. У ці хвилини зарядженість лучан на ворота суперника була помітна у всьому, навіть жовті картки у першому таймі у «Волині» отримували виключно форварди.
Друга половина зустрічі виявилася ще драматичнішою, ніж перша. Після серії гострих контратак вперед вийшли гості. Результативною стала атака за участю новобранців «Таврії» та гравців національної збірної Сергія Назаренка і Максима Калініченка. Тепер у ролі наздоганяючих опинилися лучани. А відігралася «Волинь» уже у компенсований час. Знову автором голу став Майкон. Бразилець відзначив своє повернення у Луцьк з оренди в румунському «Стяуа» «дублем».
– Хочу подякувати хлопцям за старання. Можливо, повторюся, але скажу, що команду ми лише створюємо. Добре, що є час для роботи. Ми стараємося доукомплектуватися. Не все виходить, навіть жалію, що багатьом футболістам трохи раніше відмовив. Поява новачків у «Волині» – гостра необхідність. Мені буде складно працювати, якщо їх не буде. Розраховуємо ще взяти трьох захисників, двох футболістів у центральну лінію і підсилити напад до кінця трансферного вікна, – зазначив після матчу Віталій Кварцяний.
Результати матчів 2-го туру: «Кривбас» – «Дніпро» – 0:2, «Металіст» – «Зоря» – 3:2, «Олександрія» – «Динамо» – 1:3, «Металург» Д. – «Шахтар» – 0:2, «Волинь» – «Таврія» – 2:2, «Карпати» – «Чорноморець» – 1:1, «Оболонь» – «Ворскла» – 0:1, «Арсенал» – «Іллічівець» – 0:0.
Наступний матч «Волинь» проведе на виїзді з «Дніпром» 24 липня, а через п’ять днів на власному полі прийматиме ФК «Металіст». Без підсилення протистояти таким командам і справді буде нелегко. А тим часом «Волинь» може позбутися ще одного свого гравця. Член молодіжної збірної України нападник Євген Павлов відбув на перегляд у бельгійський «Генк». В останньому сезоні клуб завоював чемпіонські медалі й виступатиме у Лізі Чемпіонів. Євген Павлов своє знайомство з командою почав з товариського матчу проти французького «Ліона». Бельгійський чемпіон переміг з рахунком 3:1, автором третього голу став українець.
Сергій КРАЙВАНОВИЧ

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>