У подушках знаходить хрестики, голки, нитки і навіть цвяхи

Третину нашого життя ми відводимо сну. Але ніхто не замислюється, що є запорукою гарного сновидіння чи докучливого безсоння. Спеціалісти стверджують: на це впливає не лише зручне ліжко, а безпосередньо подушка, на яку ми кладемо голову, та ковдра, котрою вкриваємося. Вони повинні бути чистими. І мова – не лише про постільну білизну.
У кожного вдома, як правило, є кілька натуральних ковдр та подушок. Чи часто ми їх міняємо? Служать нам роками, іноді й десятиліттями. В хімчистку їх не занесеш, у пральну машину не вкинеш…
– А чистити подушки та ковдри треба регулярно, – каже Ірина Янчук, працівниця луцької фірми, яка надає такі послуги. – Ми рекомендуємо робити це 2-3 рази на рік, щоб видалити сміття, ламке пір’я та предмети окультизму.
За час своєї роботи Ірині Михайлівні з подушок довелося виймати різні речі. Каже, не раз знаходила в напірниках хрестики (їх часто підкладають під голову новонародженим дітям для спокійного сну хрещені батьки). Але інколи і її вміст подушок шокує, адже доводиться виймати голки, булавки, шпильки, вирізані з пінопласту фігурки, кукурудзяні зерна та соняшникове насіння, жмути накручених ниток, навіть цвяхи різної величини! Не секрет, що недобрі люди інколи використовують їх у магічних ритуалах, аби нашкодити людині, яка має на такій «нафаршированій» подушці спати. Такі знахідки можуть впливати не лише на сон, а й на долю.
Сторонні речі майстриня викидає, подушку обробляє, одягає на неї новий напірник і повертає господарю. Аби і сон добрий брався, і лад в родині був.
Іванна ДЕНИСЮК,
м. Луцьк

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>