Щоб усе живе мало притулок

Я, насамперед, хотіла б, щоб не було дітей, які не мали батьків, сім’ю. Це жахливо, коли дитина позбавлена батьківської турботи, щастя. А ще – щоб усе живе мало притулок. Щоб у новій Україні було більше добра! Це не є щось неможливе – хіба так важко ставитися краще до людей, до самого себе?! Не важливо, чи ти багатий, чи ти бідний, адже в будь-який момент все може змінитися – тільки людина має залишатися людиною. Тоді навіть найчорніша, найгірша країна стане світлою, теплою. Всі будинки будуть яскраво пофарбовані. І все навколо буде радувати нас, і не важливо буде, чи є кошти. В теперішній Україні скарб – це якісь папірці, які вирішують долю людини. І ніхто не задумується, що найдорогоціннішим щастям є життя, здоров’я.
Я не знаю, що може статися через тисячу років, але буду вірити у справедливу Україну.
Отже, я хочу, щоб нова Україна була побудована з доброти, ласки, турботи і, найголовніше, – із щастя всіх українців.
З повагою
Лілія ГУЛЬЧЕВСЬКА,
13 років, м. Луцьк

  •  
Comments:

Один коментар до Щоб усе живе мало притулок

  1. Я,хотіла б, сказати що є найважливішим у житті кожної людини.А найважливі в цьому житті є друзі!!!!! І неважливо що говорять інші про тебе,твоїх друзів !Найважливішим є те що вони думають про тебе!!Я не розомію тих людей які не розоміють те що вони самі говорять.Можливо інші люди думають що найважливішим в житті є гроші,машина,краса.Але насправді це не так!І я хочу щоб це всі люди зрозуміли.Важливим в житті є сім*я яка тебе любить,турбується про тебе,переживають коли ти далеко від них.І своїх друзів потрібно шанувати,піклуватись,любити так як ніби любиш своїх батьків.щоб вони відчували тепло яке їх гріє.Адже друзів в будь-якій момент може не стати.А бо друзі можуть обернутись від тебе і ти зостанешся совсім сасою(самим).Шануйте і оберігайте своїх друзів! Це важливо два вас і в першу чергу для ваших(твоїх)друзів!.

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>