Інтрига до останнього матчу

Відбувся передостанній тур чемпіонату України серед команд прем’єр-ліги. Після важкої гри і поразки з рахунком 1:4 вдома від «Металіста» луцька «Волинь» побувала у Києві, де протистояла «Динамо». Але протистояння як такого не вийшло, хоча кияни уже вирішили всі проблеми у чемпіонаті, закріпивши за собою «срібну» позицію, і виставили на гру з лучанами не найоптимальніший склад. Проте уже до середини першого тайму рахунок був 3:0 на користь динамівців. На початку другого перевага збільшилася до п’яти м’ячів. Лише під завісу матчу кияни дозволили лучанам забити гол престижу. Він на рахунку Олега Герасимюка.
Результати 29-го туру: «Ворскла»-«Шахтар» – 1:1, «Таврія»-«Оболонь» – 3:1, «Дніпро»-«Арсенал» – 1:0, «Металіст»-«Іллічівець» – 3:0, «Металург» Д.-«Карпати» – 4:1, «Металург» З.- ПФК «Севастополь» – 1:0, «Динамо»-«Волинь» – 5:1, «Кривбас»-«Зоря» – 0:2.
У суботу відбудеться заключний тур першості. «Волинь» вдома прийматиме донецький «Металург». Цей матч уже нічого не вирішуватиме, обидві команди втратили шанси на шосте єврокубкове місце і гратимуть лише за престиж. Але інтрига у чемпіонаті досі не зникла. В останньому турі вирішуватиметься доля бронзових медалей, на які претендують «Металіст» і «Дніпро», за шосте місце заочно позмагаються «Таврія» і «Ворскла», а також визначиться друга команда, яка разом із запорізьким «Металургом» опуститься у першу лігу – «претендують» на це «Іллічівець» і ПФК «Севастополь». Оскільки багато турнірних завдань досі не вирішені, усі матчі відбуватимуться в суботу одночасно – о 16.00.
Сергій КРАЙВАНОВИЧ

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>