«Верес» зів’яв назавжди?

«Вісник+К» розповідав жахливий стан справ у професійному футболі на Рівненщині. Нещодавно єдиний професійний клуб «Верес» з обласного центру таки припинив участь у змаганнях другої ліги групи «А». Фінансові проблеми переслідували команду не один рік. Проте взимку з’явилися чутки, що її візьме під опіку український олігарх Дмитро Фірташ. На жаль, їм не судилося втілитись у реальність. Протягом усієї першості керівництво Професійної футбольної ліги намагалося врятувати єдиного представника професійного футболу на Рівненщині. Проте команда з Рівного так і не зіграла жодного матчу у другому колі, хоча ПФЛ відтермінувала календарні зустрічі рівненського клубу в надії на те, що фінансову ситуацію у ньому вдасться виправити. Також керівництво футбольної ліги зверталося з офіційними листами до органів місцевої влади. Прикро, але зусилля ПФЛ та «Вересу» не знайшли підтримки ані у керманичів міста та області, ані у місцевих бізнесменів.
На своєму сайті адміністрація ПФЛ висловила щире розчарування з приводу зняття «Вересу» зі змагань. Рівненщина приєдналася до небагатьох регіонів, які не представлені на футбольній карті України. Зокрема серед них Житомирщина, Черкащина та Херсонщина.
Сергій КРАЙВАНОВИЧ

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>