Область відвідали харківські депутати

Днями на Волині побували депутати Дергачівської районної та міської рад (фракція «Батьківщина») Харківської області. Вони зустрілися з керівником фракції «Батьківщина» у Волинській обласній раді Анатолієм Грицюком. Віра Надєїна, яка очолила харківську делегацію, – депутат Дергачівської райради, працювала на державній службі, стажувалася в Німеччині, США, Угорщині, Чехії і дуже добре знає, як живуть громади за кордоном. Каже, що гроші – не головне. В Україні ще немає місцевого самоврядування як такого, є його елементи. Однак навіть на районному рівні харківським депутатам вдається зробити немало: це і облаштування територій, і закладка садів, і об’єднання співвласників житлових будинків, і створення паспорта благодійника. Тож якби її воля, вона б у кабінеті кожного голови ради поставила прапори всіх політичних партій, які подолали прохідний бар’єр. Адже на громаду потрібно працювати всім.
Під час перебування на Волині харків’яни зустрілися з депутатами від «Батьківщини» Ківерцівського, Луцького, Ковельського, Володимир-Волинського, Шацького та Любомльського районів. Зачарував гостей Світязь. Незабаром і волиняни відвідають Харківську область.
Марія ДУБУК, Волинська область

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>