Депутат оцінив свою допомогу у 2000 доларів

У місті Дубно викрито факт отримання хабара у розмірі 16 тисяч гривень за сприяння у виділенні земельної ділянки для зведення й обслуговування житлового будинку, господарських приміщень і споруд площею орієнтовно 0,1 га у межах міста.
Саме із таким проханням до 48-річного Миколи Н., депутата Дубенської міської ради, голови постійної комісії з питань будівництва, землекористування та земельної реформи, звернувся один рівненський підприємець. Депутат погодився допомогти, але за таке «сприяння» захотів дві тисячі доларів США. Заявник, враховуючи висунуті йому вимоги, змушений був з цим погодитися, але про протиправні дії представника влади повідомив працівникам міліції.
Далі події розвивалися таким чином: народний обранець, перебуваючи у своєму службовому кабінеті, одержав від підприємця хабар та передав останньому витяг з рішення Дубенської міської ради про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність. Проте порадіти «легким» грошам хабарник не встиг – його «на гарячому» затримали працівники міліції.
Сергій Новак,
Рівненська область

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>