Було російське – стало знову українське

Мова про майже півтори тисячі кілометрів нафтопродуктопроводів «Самара – Західний напрямок» і «Грозний – Армавір – Трудова». Господарський суд Рівненської області повернув їх у державну власність, тим самим задовольнивши позов  Генеральної прокуратури України.
Як повідомили у прес-службі прокуратури Рівненської області, суть справи полягала в тому, що нафтогони свого часу були незаконно оформлені на компанію «ПрикарпатЗахідтранс» (Рівне), яка здійснює транспортування бензину й дизельного палива від кордону з Білоруссю територією кількох областей України. Вона водночас була дочірнім підприємством відкритого акціонерного товариства «Юго-Запад транснефтепродукт» (Росія), що належить акціонерній компанії «Транснефтепродукт» (Росія).  Відповідно до прийнятого судом рішення вищезгаданий нафтопровід переходить у власність Фонду державного майна України.
Сергій Новак,
Рівненська область

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>