Волиняни загинули у вогні

Протягом 24-26 березня в області трапилося три пожежі, в яких загинули четверо дітей та четверо дорослих. Спочатку біда прийшла у село Ворокомле Камінь-Каширського району у родину Гембиків. Хата, в якій перебували старенька бабуся Марія з двома онучками, загорілася посеред білого дня. Матір дітей (батько на заробітках за межами України) та місцеві мешканці ще до приїзду пожежних організували рятувальну операцію. Проте бабусю та дев’ятирічну Олену у задимленій хаті вони виявили мертвими, меншу з дівчаток п’ятирічну Олю їм вдалося винести з вогняного пекла, та вона померла дорогою до лікарні.
Наступного дня ще двоє малюків 2007 і 2009 років народження загинули у селі Мала Осниця Маневицького району. У даному випадку мав місце недогляд з боку дорослих. За інформацією начальника УМНС України в області Володимира Грушовінчука, на момент виникнення пожежі (близько сьомої ранку) мати дітей в нетверезому стані була у сусідів. Не виключено, що жінку притягнуть до кримінальної відповідальності.
А 26 березня вогонь “хазяйнував” у Задибах Турійського району. Сусіди зателефонували на «101». Пожежні приїхали досить оперативно і якраз стали свідками того, як палаючий дах обвалився всередину приміщення, тож шансів вижити у його мешканців – 1952, 1954 та 1930 років народження – практично не було.
Сергій КРАЙВАНОВИЧ,
Волинська область

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>