Зірок розлучила йога

Голлівудська акторка Анджеліна Джолі не на жарт занепокоєна поведінкою свого чоловіка Бреда Пітта – свій вільний час він присвячує вивченню спіритизму. Бажаючи поспілкуватися з духами, витрачає багато грошей на книги, диски, курси, відвідує сумнівних «професіоналів».
Причиною розлучення Мадонни і Гая Річі стало надмірне захоплення співачки спортом та айштанга-йогою.
Це ж сталося зі шлюбом російської балерини Анастасії Волочкової. Вона каже, що її чоловік занадто багато часу проводив на заняттях з йоги.
Відома голлівудська акторка Ніколь Кідман після розлучення з Томом Крузом сказала: «Хочу виховувати дітей в дусі католицизму, а не нав’язувати їм ідеї дивної релігії, якою хворий екс-чоловік». Річ у тім, що Том Круз – переконаний саєнтолог (вчення, яке обіцяє вирішення проблем при земному житті). Про це знала його друга дружина Кеті, коли виходила заміж, проте тепер і її лякає надмірне захоплення Тома Круза цією релігією.
Барі Алібасов, який створив групу «На-На», вважає, що для сім’ї найважливіші довіра та спільні інтереси.
Українська співачка Альона Вінницька (колишня учасниця групи «Віагра») каже, що їх з чоловіком багато років поєднують спільне хобі – подорожі і робота.
«Важливо поважати інтереси партнера, – вважає українська співачка Лама. – Нас з чоловіком поєднує любов до спільної справи: ми постійно поруч – разом створюємо музику, пишемо пісні, гастролюємо. Ми на «одній хвилі», тож розуміємо один одного з півслова».

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>