Лучанин – чемпіон Європи

Нещодавно у столиці Естонії Таллінні відбувся чемпіонат Європи з таеквондо. Українська збірна посіла друге загальнокомандне місце, поступившись лише росіянам. Чималий вклад в успіх українців зробили двоє лучан. Президент Волинської федерації таеквондо Олександр Кінах (ІІ-й дан), який виступав у найбільш видовищній і престижній ветеранській категорії, здобув «золото» чемпіонату за найкращу технічну підготовку під час демонстрації комплексу вправ. Також він став другим у спарингах. Вигравши виснажливий півфінальний бій у голландського спортсмена, Олександр Кінах вийшов на фінальну сутичку вже через хвилину, а його суперник встиг відпочити. Це і відіграло вирішальну роль – у підсумку «золото» дісталося збірній Білорусі. Окрім цього, бронзову нагороду на чемпіонаті Європи для України здобув ще один волинянин – Євген Макара.
Навесні у Луцьку відбудеться навчально-атестаційний семінар за участю президента Української федерації таеквондо Владислава Кіма. Кілька волинських спортсменів спробують підвищити свою кваліфікацію, у тому числі Олександр Кінах виборюватиме ІІІ-й дан.

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>