У «волині» проблеми із захистом

Черговий контрольний поєдинок підопічні Віталія Кварцяного провели проти ФК «Насаф» (Карши). Через незадовільну гру у захисті у попередніх матчах (всього у 10 спарингах «Волинь» пропустила 28 м’ячів і забила 18) головний тренер луцької команди вирішив повернути до складу Владислава Ващука, якому раніше було надано статус вільного агента. Проте «камбек» іменитого ветерана українського футболу поки що до наведення ладу в захисних порядках «Волині» не призвів. Матч з «Насафом» обернувся черговим фіаско для лучан. «Волинь» поступилася з рахунком 2:5.
Через кілька днів лучани дещо реабілітувалися. Команда Кварцяного перемогла казахський «Шахтар» з міста Караганда з рахунком 2:1. Один із голів за «Волинь» забив потенційний новачок румун Сільвіу Ізворану. Він грає на позиції центрального захисника. Брав участь в цьому матчі і Віталій Шарпар, який слідом за Олександром Пищуром не зміг укласти угоду з «Металістом», пори те, що сподобався головному тренеру харківської команди Мирону Маркевичу. Клуби не дійшли згоди щодо трансферної вартості футболістів.
Сергій КРАЙВАНОВИЧ

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>