Анекдот від читача

Вчені проводили експеримент. Відправили на один острів одну жінку і шестеро чоловіків, а на другий – одного чоловіка і шестеро жінок. Через півроку вирішили перевірити результати. Припливли на перший острів: всюди чистота, порядок, жінка лежить на лежанці, чоловіки стоять у черзі. Вона керує:
– Петро, ти чого перший у черзі, я казала занести тобі гілляку, а ти не зробив, а заніс Микола, тому зараз його черга.
Все добре на цьому острові. Попливли на інший. Бардак всюди, гілляки валяються, трава пощипана, одна пальма ціла, а на її вершині сидить Іван. Жінки сидять кругом пальми, як мавпи, і гукають:
– Іване, злазь з дерева, ти вже десять хвилин відпочиваєш!
***
Запитує журналіст вчительок зі США, Німеччини і України, як вони проводять свій робочий день? Першою розказує американка:
– Встаю вранці, чоловік каву в ліжко приносить, няня дітей нагодувала, чоловік завіз їх у садок. Я пішла на роботу, опісля за мною заїхав чоловік, поїхали в ресторан, потім додому, зайнялися сексом, шофер забрав дітей із садочка.
Німкеня майже ідентично проводить день. Розповідає українка:
– Встала раненько, корову видоїла, город посапала, сніданок зготувала, дітей нагодувала, в школу відправила, чоловіка розбудила, на роботу пішов, прибігаю в школу, запізнилася, директор догану дав. Відпрацювала в школі, несу додому купу зошитів. Попорала господарство, обід зготувала, дітей нагодувала, город посапала. Підвечір прийшов додому чоловік п’яний, посварилися, він влігся спати, я сіла зошити перевіряти, лягла раненько.
– Це о котрій годині?
– Десь близько четвертої ранку.
– А коли ви сексом займаєтесь?
– У нас є раз на п’ять років курси підвищення кваліфікації, ось там ми все і надолужуємо…
Іван ЯРОШИК,
с. М. Мидськ,
Костопільський район,
Рівненська область

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>