В оселі голови райради шукали злочинця?

Того дня голова Ковельської районної ради Петро Якубюк перебував на святкуванні Дня Соборності України в Києві. Йому зателефонував син і сказав, що в будинку “робиться щось страшне”. Схвильований Петро Григорович зв’язався з дружиною і вже від неї дізнався про обшук в оселі.
– Жінка саме повернулася з магазину, коли до хати зайшли незнайомці й, показавши міліцейські посвідчення, зухвало запитали: “Де ви ховаєте злочинця?”. І почали зазирати в кожну кімнату. Дружина намагалася пояснити, що в нашій сім’ї педагогів ніхто зі злочинцями справи не має. Вели себе люди в цивільному зверхньо. Начальник Ковельського міськрайвідділу внутрішніх справ Микола Дубій сказав, що сталася помилка, – розповідає Петро Григорович.
На жаль, очільник ковельської міліції відмовився давати нам коментар по телефону. Обурені депутати від “Батьківщини”, до якої належить і Петро Якубюк, ініціювали скликання позачергової сесії з цього питання.
Руслана ТАТАРИН,
Волинська область

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>