З Кривого Рогу – з медалями

Нещодавно у місті Кривий Ріг Дніпропетровської області відбувся чемпіонат України з джиу-джитсу серед спортсменів до 14 років. На престижні змагання заявилися більше ста учасників з усіх регіонів держави. Волинь представляли шестеро вихованців Ігоря Юхименка –  президента обласної організації Асоціації джиу-джитсу України. У найменшій віковій категорії (8-9 років) лучанин Богдан Шидловський виборов “золото”. Запекла і дуже цікава боротьба розгорнулася серед 10-11-річних бійців. Тут волинська команда була представлена найкраще. І хоча титул чемпіона здобути не вдалося, одразу двоє волинян потрапили на п’єдестал пошани: друге місце посів Віталій Федосов, третє – Максим Смірнов. За крок від медалі зупинився ще один представник команди Роман Дубняк – він став четвертим. У найстаршій віковій групі (12-14 років) титул чемпіона виборов вихованець Ігоря Юхименка – Назар Шолудько.
Волинська обласна організація Асоціації джиу-джитсу України базується у Луцьку. Заняття проходять у спортивному клубі “Білий м’яч”. Умови для тренувань непогані. Приміщення у гарному стані, адже тут розташовується виборча дільниця, відповідно проводиться й ремонт залу та кабінетів. Заняття з джиу-джитсу відвідують близько 50 дітей, часто разом з ними тренуються і батьки.
Зароджується секція джиу-джитсу й у селищі Колки Маневицького району.

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>