Відлуння макіївських вибухів докотилося до Рівненщини

На Рівненщині за один день відбулося відразу два “замінування”. Як повідомив у міліцію невідомий, авто, що стояло в обласному центрі у дворі будинку, нашпиговане вибухівкою. Відразу виїхали оперативники, піротехніки, рятувальники та швидка допомога. Проте жодної вибухівки виявлено не було. Шукали бомбу також у школі села Кунин Здолбунівського району. Підставою для цього також стало анонімне повідомлення у міліцію. Але й тут нічого не знайшли.
Рівненським “мінером” виявився 50-річний  приватний підприємець, мешканець цього ж будинку. Під час слідчих дій він пояснив, що поштовхом для “жарту” стали переглянуті новини про вибухи у Макіївці та сварка із жінкою. А ось у Кунині навчальний заклад “замінувала” шестикласниця, яка хотіла зірвати уроки. Тепер обом доведеться відповідати за вчинені дії перед законом.
Сергій Новак,
Рівненська область

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>