Що таке карма?

Часто доводиться чути, як люди, у яких не все в житті складається благополучно, кажуть: “Мабуть, така вже моя карма”. Але чи завжди правильний зміст вкладаємо у це слово?
– Поняття карми народилося на Сході, – каже Тамара Османова (про цю незвичайну жінку із села Дачне Ківерцівського району на Волині, яка діагностує людей за допомогою маятника, ми розповідали на сторінках нашої газети). – Це причинно-наслідковий зв’язок: що людина заслужила у попередніх втіленнях, те отримає у теперішньому житті. Кармічні інграми (невідпрацьовані гріхи) є фактично у кожного. Тільки в одних вони проявляються з моменту народження (скажімо, у вигляді важких вад), а в інших – у зрілому чи навіть похилому віці.
– Чи можна подолати “кармічні недуги”?
– Звичайно. Треба тільки знайти той кармічний гріх, що зробила людина в попередньому житті. Він записаний в “інформаційному полі Всесвіту”. Щоб зчитати його, науковці ще не придумали жодної апаратури. Проте це можна зробити з поміччю маятника. Допоможе в цьому методика самодіагностики Людмили Пучко. Складаються вібраційні ряди (набір різноманітних символів-кодів, що відпові-дають тій чи іншій проблемі людини) і ліквідовуються гріхи, родинні прокляття, що висять над поколіннями! Тоді організм починає самозцілюватися – без ліків та дороговартісних операцій. Невиліковних хвороб практично нема. Завдяки методиці Людмили Пучко вдається подолати найважчі недуги, в тому числі і лейкемію. Опанувати її при великому бажанні може кожен.
Наталія КРАВЧУК,
Волинська область

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>