«Забирай мою жінку! Набридла…»

У глядацького загалу популярна нині телепередача «Міняю жінку», де втілюється споконвічна чоловіча «мрія» – поміняти свою дружину на сусідку. Трапляються подібні історії і в реальному житті. Після переглядів передачі на Житомирщині переповідають такі історії. Якось зійшлися двоє приятелів, добряче “причастилися” оковитою і завели мову про власних дружин. Один і каже другому: “А бери собі мою жінку! Набридла мені!” Скріпили “добру справу” чаркою — і один став холостяком, а другий — одруженим. Той, другий, потім щасливим був. Жили вдвох з “перепитою” дружиною приятеля гарно, в мирі та злагоді.
Однак не завжди буває добре. На вечірці один товариш каже до другого: “Віддай мені свою дружину, я її заберу!” Приятель розізлився, побив друга, дісталося й жінці. Потім побитий довго ходив із синцями, але гордо казав усім: “Це я так у друга жінку вимінював!”
Галина Ярославець,
Житомирська область

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>