Редакція в гостях у читачів з острожця

Поліна Мефодіївна ЛУЦЮК вже давно вподобала «Вісник+К»

Поліна Мефодіївна ЛУЦЮК вже давно вподобала «Вісник+К»

Минулої неділі працівники нашої редакції зустрілися зі своїми читачами у селі Острожець Млинівського району. Ця зустріч відбулася у Будинку культури, де були присутні як місцеві листоноші, так і з інших сіл, начальник Млинівського цеху обслуговування споживачів Дубенського ЦПЗ №2 Микола Ігнацевич. Редактор “Вісника+К” Євген Хотимчук розповів гостям про газету, її становлення і сьогодення, познайомив з працівниками і запросив до слова самих читачів, аби почути їхню думку про газету. Поліна Мефодіївна Луцюк, колишня вчителька місцевої школи, подякувала нам за роботу, адже “Вісник+К” вона читає уже впродовж багатьох років і з нього, як зазначила, черпає багато різної й необхідної інформації.
Марія Еслюк, начальник Острожецького відділення зв’язку, підтвердила, що газета тут користується особливою увагою. І коли трапляється, що вона десь затрималася, читачі відразу «атакують» пошту, щоб вияснити, чому нема «Вісника».
Була розіграна безпрограшна лотерея з “приколами”, аби усі присутні отримали призи. Та, напевно, най-більший подарунок для острожчан – це виступ заслуженого артиста України Михайла Лазуки, голос якого не залишить байдужим нікого. А ще свій талант гумориста продемонстрував Феодосій Мандзюк (Кость Волиняка), пісні глядачам подарували й молоді таланти – першокурсники Волинського національного університету імені Лесі Українки Анна Сліпчук та Юрій Литвинюк.
Такі зустрічі для нас важливі, бо саме тут ми найближче знайомимося з нашими читачами, чуємо їхні відгуки та пропозиції, а отже, маємо змогу зробити висновки, аби газета для наших передплатників залишалась цікавою.
Ольга ЖАРЧИНСЬКА,
Рівненська область
Фото Олександри КОНДРУСЬ

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>