Волинські підприємці поїхали до Києва на Майдан

Голова Волинської обласної організації ВО “Батьківщина” Анатолій Грицюк провів прес-конференцію, на якій мова велася про прийнятий Верховною Радою Податковий Кодекс.
– Його вже представники малого та середнього бізнесу назвали КАТом (Кодекс Азарова та Тігіпка).  Волинська обласна рада двічі зверталася до Президента та уряду, щоб врахували думки підприємців, однак ніхто нас не почув, – сказав Анатолій Петрович. – Тому не дивно, що сьогодні малий бізнес вийшов на Майдан. Поїхали до Києва й понад 500 підприємців з Луцька, Ковеля, Нововолинська, Володимира-Волинського. Вони вирушили туди без політичних прапорів. Хоча наші народні депутати просто їх супроводжували, бо, як стало відомо, лише в понеділок до столиці України влада не пустила 180 автобусів з представниками малого та середнього бізнесу. Волиняни на Майдан все ж потрапили.
Анатолій Грицюк заявив, що депутати обласної ради від “Батьківщини” підтримують дії підприємців й вимагають від Президента ветувати Податковий Кодекс, та відправити у відставку його авторів – Прем’єр-міністра України Миколу Азарова та віце-прем’єр-міністра Сергія Тігіпка, голову Держкомпідприємництва Михайла Бродського. У випадку підписання документа розпочнеться збір підписів за проведення Всеукраїнського референдуму про дострокове припинення повноважень Верховної Ради та Глави держави.
Водночас на питання “Як він оцінює ситуацію, що представник влади на посаду голови Волинської обласної ради набрав таку велику кількість голосів?” Анатолій Петрович відповів, що зрадники є навіть серед представників “Батьківщини” в області. Когось прилякали, хтось переживає за посади, тому так і голосували на сесії. А він, як голова обласного осередку “Батьківщини”, й надалі буде займатися розбудовою партії.
Марія ДУБУК,
м. Луцьк

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>