Житомирська міліція вилучила у киянина три пістолети

Міліціонери Чуднівщини Житомирської області, проводячи оперативні заходи в одному із сіл району, почули постріли у лісі. Оперативники змушені були переключитись на пошуки стрілка. Так міліціонери натрапили на напівзакинуту хату, яку померлі господарі залишили у спадок синові. 52-річний чоловік буває тут лише час від часу, а мешкає у Києві. Візит правоохоронців став несподіванкою для чоловіка. Він був одягнутий в імпортний камуфляж, армійські черевики і мав військове спорядження. Спочатку він заперечував будь-яку свою причетність до пострілів у лісі. Проте обшук підтвердив протилежне. У невеличкій прибудові для зберігання дров та вугілля міліціонери знайшли два пістолети “ТТ” і “ПМ” та близько тисячі патронів до різної зброї, у тому числі до автомата “Калашникова”. Все було дбайливо загорнуте й складене у пластиковий бідон. Ще один заряджений пістолет іноземного виробництва виявили у чоловіка під подушкою. Також було вилучено більше десятка бойових ножів.
Коли оперативники викрили усі схованки, власник арсеналу почав вдавати із себе колекціонера. Мовляв, у певний момент зацікавився військовим спорядженням і став фанатом зброї.
Чи можна вірити словам чоловіка, покаже час. А поки що усе вилучене відправили на дослідження до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС України в Житомирській області.
Наш кор.

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>