На Волині – ось така бульба!

Поки по сусідніх областях господарі нарікають на неврожай другого хліба, на Волині хороші господарі від задоволення потирають руки! Тут не засушило, не залило – картопля вродила дуже файна. Тому й торгуються з перекупниками, які постійно збивають закупівельну ціну.
А відстоювати справді є що. Ось, на полі жительки села Рудка-Козинська Рожищенського району Тетяни Карпюк вродила просто гігантська картопелька. Потішив чудовим врожаєм 250-300 центнерів з гектара сорт “Слов’янка”. Середня картоплина тягне на понад півкілограма. Чимало бульб переважують і кілограмову гирю. Ось такого картопляного бегемотика, вагою 1 кілограм 200 грамів, господиня принесла до нас в редакцію. Запевняє, що то не виняток, подібних “пузатиків” щедро вродила земля. Дерунами з однієї такої картоплини можна сміливо нагодувати цілу сім’ю.
Наталія КРАВЧУК,
Волинська область

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>