Американцеві наснилася україночка, і він знайшов її у Рівному

49-річному Рональду Ноттейджу з Лос-Анджелеса наснилася жінка. Щоб знайти її, він подався в Україну, пробув тут декілька років і таки знайшов ту, яка колись у сні припала йому до серця. Його омріяна україночка – пані Наталя (тепер уже також Ноттейдж) з міста Рівного. Зустрілися вони торік у Рівненському краєзнавчому музеї.
– Обоє завітали сюди на виставку, – розповідає пані Наталя. – Тут і відбулося наше перше знайомство і Рональдове зізнання про його давно омріяний образ україночки. Я зрозуміла цю історію, бо ж сама перекладачка. Рональд, заявивши, що його мрія збулася, повернувся додому. Майже рік ми спілкувалися через Інтернет, мобільним телефоном. Недавно він знову приїхав в Україну, щоб запропонувати мені руку і серце. Я погодилася. Обоє були одружені, але ці сімейні узи виявилися неміцними. Віримо, надіємося на нове щастя. Рональд каже, що почне писати повість, яка так і починатиметься: “Одного разу мені приснилася україночка…”
Сергій Новак,
Рівненська область

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>