Дворічну дитину шукали два дні

Дві ночі блукала по лісах і полях дворічна дівчинка із села Ясногородки Романівського району. Батьки почали її шукати... лише наступного дня й звернулися до міліції. Обійшли околиці села та прилеглу територію, знайшли м’ячика та відеречко, яким дівчинка гралася. Дитина була легко одягнута, а ночі вже холодні, тож пошуковці хвилювалися, щоб вона не замерзла. До того ж, біля села є глибокий кар’єр, річка та ліс, де водилися дикі свині та інші  звірі. Тож надія застати маля живим танула з кожною годиною. На щастя, дівчинку таки знайшли на світанку наступного дня серед трави в полі – більше як за п’ять кілометрів від села. Мала мандрівниця була в шоковому стані, змерзла, але без ніяких пошкоджень. Дитину забрали в районну лікарню, де вона перебуває з матір’ю.
З початку року, як повідомили в УМВС у Житомирській області, до органів внутрішніх справ надійшло 120 заяв про зникнення дітей. Слава Богу, всіх міліціонери знайшли й повернули додому.
Галина Ярославець,
Житомирська область

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>