Найкращий лісоруб Волині співає в хорі

Пиляр із ДП “Камінь-Каширське лісове господарство” Іван Бусько, вперше взявши участь минулого року в обласному змаганні з вирубки лісу, здобув перемогу. У підготовці бензопили до роботи, крижуванні чи зрізуванні на швидкість сучків показав добрий клас майстерності. Відзначився і у звалюванні дерева – поклав “конкурсну” сосну стовбуром прямісінько на контрольний кілочок. Кращий лісоруб Волині мешкає в селі Брониця Камінь-Каширського району.
– Ви захищали честь Волині і на всеукраїнських змаганнях?
– Змагання відбулося під Києвом у Тетерівському лісництві. Якщо в області суперниками виступили звичайні робітники лісгоспів, то там були ще й представники виробників бензопил. Ці хлопці отримують від фірм непогані зарплати тільки за те, що тренуються й беруть участь у подібних змаганнях, рекламуючи таким чином їхню продукцію. Тож з ними так само було важко конкурувати, як спортсмену-любителю з професіоналом.
– Вас нагородили імпортною шведською бензопилою. Як вона в роботі?
– Непогана, але я звик до німецької фірми, з нею і працюю на лісоповалі.
– Крім роботи й домашнього господарства, ще чимось захоплюєтеся?
– У мене шестеро дітей! Тож нудьгувати не дають. А ще на зібрання християн віри євангельської ходжу, в хорі співаю.
Микола ШМИГІН,  Волинська область

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>